Waarom kiezen voor een allsmilesfulfilment magazijn?

Ons magazijn is zorgvuldig georganiseerd en schoon gehouden, wat zorgt voor efficiëntie op elk niveau. Wij geven prioriteit aan uw unieke behoeften en passen oplossingen aan om optimale resultaten te behalen. Met onze toewijding aan uitmuntendheid is uw tevredenheid onze hoogste prioriteit.

Palletopslag & versturen van pallets

Bij All Smiles hanteren we een gestroomlijnde aanpak voor fulfilment. Met onze doordachte processen en toegewijd team streven we naar maximale efficiëntie en klanttevredenheid. Of het nu gaat om het opslaan, verpakken of verzenden van producten, wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf. Ontdek hoe fulfilment bij All Smiles een verschil kan maken voor jouw e-commerceactiviteiten.
Ontdek Onze Efficiënte Fulfilmentmethode

Palletopslag - Schoon en opgeruimd

In ons geïsoleerde 1600m2 magazijn hebben we ruimte voor honderden pallets met artikelen. Wij kunnen deze eenvoudig en bovenal 24/7 schoon & droog opslaan in ons magazijn. Wat wij bewust niet opslaan zijn gevaarlijke stoffen en (gekoelde) etenswaren.

We willen niet dat jij en onze vele andere klanten hinder ondervinden van dit soort goederen. Zoals brandgevaar en ongedierte. Ons magazijn is schoon en ongedierte vrij.

We hebben voor ongedierte preventief een grote hoeveelheid wering aangebracht, en andere preventie. Ook hebben we het magazijn voorzien van preventieve insecten verdelging zoals zilvervisjes vallen en op meerdere plaatsen UV lampen tegen motten en ander vliegend ongedierte.

All Smiles Fulfilment

De fulfilment partner voor de online verkopers! Wil je schalen en groeien met je bedrijf, geen gedoe en minder zorgen over logistieke proces?

Schrijf je nu in!