Wat is Fulfilment?

Fulfilment in e-commerce omvat alle processen die gericht zijn op het efficiënt verwerken en afhandelen van klantorders. Dit omvat het ontvangen, verpakken, verzenden en beheren van retourzendingen van producten die via een webshop zijn verkocht.

Het uitbesteden van fulfilment biedt tal van voordelen, waaronder een verbeterde klanttevredenheid, kostenbesparingen dankzij schaalvoordelen en de mogelijkheid om meer aandacht te besteden aan essentiële bedrijfsaspecten. Het is een strategische keuze die de groei en het succes van een online onderneming kan bevorderen.

Zo Werkt Fulfilment Bij All Smiles

Bij All Smiles hanteren we een gestroomlijnde aanpak voor fulfilment. Met onze doordachte processen en toegewijd team streven we naar maximale efficiëntie en klanttevredenheid. Of het nu gaat om het opslaan, verpakken of verzenden van producten, wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf. Ontdek hoe fulfilment bij All Smiles een verschil kan maken voor jouw e-commerceactiviteiten.
Ontdek Onze Efficiënte Fulfilmentmethode

Inslag en Opslag

Bij ons bieden we professionele inslag- en opslagdiensten aan. We zorgen ervoor dat uw voorraad veilig wordt bewaard en gemakkelijk toegankelijk is wanneer u deze nodig heeft.

Orderverwerking

We staan klaar om uw orders nauwkeurig en tijdig te verwerken. Met onze orderverwerkingsdiensten zorgen we ervoor dat uw klanten tevreden blijven en uw bedrijf soepel blijft draaien.

Verzending

We verzorgen de verzending van uw producten met zorg en snelheid. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare verpakking en tijdige levering aan uw klanten.

Retourverwerking

Met onze retourverwerkingsservices kunt u efficiënt omgaan met retourzendingen. We streven ernaar om klanttevredenheid te bevorderen en uw bedrijf snel weer operationeel te maken.

Starten met All Smiles: Een Eenvoudig Vierstappenproces

Het beginnen met werken met All Smiles is eenvoudig. We hebben ons proces gestroomlijnd in vier eenvoudige stappen om u snel op weg te helpen. Ontdek hoe eenvoudig het is om met ons samen te werken

Verkennend gesprek

Na inschrijving voor onze fulfilment en warehousing diensten zullen we contact opnemen en op zoek gaan met je naar jou wensen. Bij ons is alles mogelijk. We zullen kijken hoe jij zo snel mogelijk en zo hard mogelijk kan groeien met je organisatie door onze e-fulfilment oplossing en zullen samen een plan bedenken om jou zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen.

Opstarten en koppelen van de marketplaces

Aan de hand van het inleidende gesprek, en de besproken groeimogelijkheden zullen we zorgdragen dat alles verkoopkanalen gekoppeld zijn en de voorraden juist in alle systemen komen.

Inslag en voorraadbeheer

We controleren al je voorraad en tellen deze, bij een kleine webshop is meestal dezelfde dag alles ingeslagen. Bij grotere volumes kan het twee werkdagen duren. Eventueel extra maatwerk of andere wensen zullen we bespreken met jou en verwerken naar je wensen.

Verpakken met liefde

Je orders worden ingepakt alsof het onze eigen orders zijn en meegegeven aan 1 van onze samenwerkende vervoerders. Standaard is het mogelijk voor een afhaaltijd van 20:30 voor zowel NL & BE, het is ook mogelijk om binnen NL om voor 23:59 besteld = morgen in huis te realiseren. Maatwerk? Geen probleem voor ons.

Heeft u vragen over onze fulfilment diensten?

Voor alle vragen en ondersteuning kunt u contact met ons opnemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijke ondersteuning op maat.

Adresgegevens

All Smiles
Webshop Fulfilment Hellevoetsluis
Industrieterrein Kickersbloem
van Leeuwenhoekweg 3
3225LX Hellevoetsluis
Zuid Holland
Nederland

Contact

Contact houden