wat is importeren?

Importeren verwijst naar het proces waarbij goederen of producten vanuit een ander land worden ingevoerd in een land voor verkoop of distributie. Het omvat verschillende stappen zoals douaneafhandeling, transport en naleving van importregels en tarieven.

Hoe helpt All Smiles bij het importeren van goederen?

Bij All Smiles nemen we de stress en complexiteit weg bij het importeren van goederen. We werken samen met betrouwbare import-/vervoerpartners om een naadloze ervaring te bieden, van het laden in het buitenland tot de levering aan de eindklant. Onze expertise stelt ons in staat om efficiënt inklaringsprocessen en facturatie te regelen, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf. Met duidelijke communicatie en ondersteuning gedurende het hele proces, maken we importeren eenvoudiger en kosteneffectiever.

Van laden in China tot levering aan uw eerste B2C-klant

Samen met onze import/vervoerpartners kunnen wij een naadloze ervaring creëren van het laden in china tot de levering aan de eerste B2C klant zonder zelf iets te hoeven regelen qua transport voor de laagste prijs mogelijk. 

Inklaren en facturatie zijn allemaal geregeld zonder omkijken.

  • Wij kunnen dezelfde dag een voorstel doen voor vervoer vanuit elk land naar elk land.
  • Levering naadloos in ons fulfilment centrum met een tijdstip indicatie.
  • Duidelijke facturatie welke je duidelijk in je boekhouding kan verwerken
  • Geen gedoe meer met de belastingdienst!
  • Eventueel de mogelijkheid om pas verzendkosten te betalen als de goederen in Europa aankomen.
  • Contact via ons, geen omkijken meer naar hele import vervoer proces!

All Smiles Fulfilment

De fulfilment partner voor de online verkopers! Wil je schalen en groeien met je bedrijf, geen gedoe en minder zorgen over logistieke proces?

Schrijf je nu in!